Recensies

Hoi Andrea,
Bedankt dat je een eindje met me opgelopen bent in m’n leven. ’t Was goed om bij je te zijn! Ik wens je heel veel goeds toe in je werk en in je leven!
Liefs van Margreet (42 jaar)


Hoi Andrea,
Ik wil je bedanken voor de goede behandelingen die ik bij je heb gehad. Ik heb mijzelf weer gevonden, na een moeilijke periode van verliezen en verdriet. Met jouw hulp heeft dat mij geholpen om vooruit te kijken. Het was fijn om bij jou in  behandeling geweest te zijn.
Groet E.v.S


Hallo Andrea,
Na alle teleurstellingen die ik meegemaakt heb met instanties en mensen was ik de hoop bijna verloren dat het nu eens goed zou kunnen gaan, en nu dat zo is, voel ik me enorm opgelucht. Ik heb veel aan onze gesprekken en voel me gehoord door jou.
Ronald (58 jaar)


Dag Andrea,
Ik wilde jou nog een berichtje sturen, omdat ik dankbaar ben voor de tijd waarin ik door jou ben gecoacht. Zoveel is er voorbijgekomen, en zoveel heeft een plek gevonden. Oude patronen eindelijk los… En er is veel nieuwe ruimte vrijgekomen. Jij hebt daar zeker in bijgedragen, door op alle facetten in te zoomen en het om te leren zetten in nieuwe bewegingen.
Phyllis (47 jaar)


Dank je zeer voor de diepgaande en inspirerende bijeenkomst van vandaag. Het raakt me hoe mooi werk je doet en hoe diepgaand deze sessies op me inwerken.
Linda (51 jaar)

Ik heb de gesprekken met Andrea ervaren als heel nuttig en ook erg prettig. Door op een rustige en ontspannen manier over onderwerpen te praten, dwong ik mijzelf goed te formuleren en werden dingen voor mij begrijpelijker waardoor ik er nu beter mee kan omgaan. Ik heb met haar afgesproken na een tijdje nog eens een gesprek te hebben.
Frank (57 jaar)


Ik heb de wekelijkse gesprekken met jou altijd ervaren als een lichtpuntje.
Studente (19 jaar)


Tijdens de workshop ‘Meditatief boetseren en rouw’ ben ik zeker tot mijn zelf gekomen en heb veel geleerd over wie ik ben. Ik vond het heerlijk ontspannend en was vaak zeer verwonderd over de resultaten wat wij maakten. Zelf met je ogen dicht boetseren.
Andrea jij bent een zeer rustig persoon en je geeft de workshop met zeer veel liefde. Door het kleien ben ik zeker tot mezelf en thuis gekomen. Het is niet alleen voor rouw verwerking het is voor veel meer dan dat.
Bernadette (48 jaar)


De workshop is rustgevend, het werken met klei is stimulerend in creativiteit.
Trudie (60+)


Terwijl ik het gevoel heb dat ik met mijn handen een beetje aan het knutselen ben, maak ik een beeld met een boodschap, die ik nooit had kunnen bedenken.
Threse (58 jaar)


“Verbinding met jezelf heeft me heel erg geholpen met de problemen die ik ondervond. Na enkele sessies vond ik al de rust in mijn hoofd, en hiermee ook de rust in mijn werk. Nieuwe inzichten hebben de band met mijn familie versterkt.“
Melvin (36 jaar)


‘Ik heb onze gesprekken als fijn en verhelderend ervaren. Doordat Andrea een klankbord voor mij was, kon ik zaken waarin ik vastliep anders bekijken en konden we voor mijn gevoel samen tot oplossingen komen. Hierdoor kan ik nu weer nieuwe stappen nemen, met eerder gemaakte in mijn achterhoofd.’

Andreas (32 jaar)